Crister Dahle (33) er siste tilskudd i Naviaq. Han starter i sin nye jobb
som prosjektleder etter påsken.

Dahle forteller til Kyst.no at grunnen til at han valgte denne jobben var at han hadde lyst til å gjøre noe nytt, men samtidig kunne bruke erfaringen han har fra havbruksnæringen.

– Jeg startet med helg og sommerjobb på oppdrett da jeg var 14 år. Da jobbet jeg hos Bjørøya fiskeoppdrett, Mowi og Salmar. Så jobbet jeg fast en liten stund hos Salmar, før jeg i 2009 fikk jobb hos Namsos Dykkerselskap(AQS). Jeg har jobbet i AQS i snart 13 år, hovedsakelig med fortøyning, forteller han.

Brukervennlig verktøy

Naviaq teller nå åtte faste og tre innleide i selskapet. 33-åringen sier han vil bruke sin erfaring fra servicebåt og oppdrett, til å gjøre Naviaq til det mest oversiktlige og brukervennlige digitale verktøyet i havbruksnæringen.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med folkene i Naviaq. De virker som en knakanes bra gjeng, påpeker han. Dahle er oppvokst i Flatanger, og bor på Skage i Overhalla.

Gleder seg over ny kollega

Lisbeth Plassen, daglig leder i Naviaq forteller til Kyst.no at Dahle vil starte i jobben sin mandagen etter påske.
– Grunnen til at vi valgte Christer var først og fremst fordi han har masse erfaring med alle typer arbeidsprosesser i havbruk, et stort nettverk i akvakulturnæringen og han kan relatere seg til alle brukergruppene vi har i Naviaq.

– I tillegg er han veldig sosial og blid kjernekar. Det er full trøkk om dagen så vi
gleder oss veldig til å få ny kollega, forteller hun avslutningsvis.