HVA er Fartstid?

Fartstid er den totale tiden en sjømann har arbeidet om bord på et skip. For noen typer skipssertifikater er det krav om en bestemt mengde fartstid før sertifikatet kan utstedes.

Det finnes tre måter og dokumenterer fartstid på:

  • Rederiet innrapporterer fartstiden elektronisk med Naviaq fartids-modul.
  • Rederiet bekrefter fartstiden
  • Kopi av sjøfartsbok

 

For mer informasjon finnes på sidene til Sjøfartsdirektoratet

Nå kan man dokumentere fartstid i Naviaq

Vi i Naviaq har et tett samarbeid med AQS AS og Sjøfartsdirektorater for å utvikle en innovativ modul som revolusjonerer innrapporteringen av fartstid.

Vår modul har blitt utviklet med det formål å forenkle og effektivisere innrapporteringsprosessen, og den vil spare betydelig tid og ressurser for våre kunder. Med Naviaqs Fartstid-modul kan våre kunder nå rapportere fartstiden på en enklere, raskere og mer smidig måte for hver ansatt i selskapet.

Vi er stolte av å kunne tilby en løsning som optimaliserer arbeidsflyten og øker produktiviteten til havbruksbransjen.

Hvordan fungerer dette i praktisk.

Ved å bruke Naviaq som operativ arbeidsplattform, gir vi våre kunder muligheten til å tilpasse arbeidsflyten til selskapets behov. Vår plattform gir brukerne fleksibiliteten til å mønstre av og på i systemet og føre hviletid, noe som gjør det enklere å håndtere mannskapet. Naviaq gjør det også mulig å generere rapporter og data om fartstid og hviletid, som kan brukes til å overholde regelverk og bidra til å forbedre sikkerheten og effektiviteten i driften. Vår plattform er skalerbar og kan tilpasses alle typer selskaper, enten det er store eller små. Vi har fokus på å gjøre arbeidsflyten så enkel og smidig som mulig for våre kunder, slik at de kan bruke mer tid på kjernevirksomheten og mindre tid på administrasjon.

 

Høres dette for godt ut til å være sant?

Vi hos Naviaq ønsker å vise vårt produkt til både gamle og nye kunder, og tilbyr derfor uforpliktende demonstrasjoner av vår plattform. Enten det er behov for en gjennomgang av Naviaq i sin helhet, eller kun ønske om å se den nye modulen for innrapportering av fartstid, så er vi mer enn glade for å hjelpe til. Våre eksperter vil sørge for at demonstrasjonen passer til deres spesifikke behov og vil gi dere en bedre forståelse for hvordan Naviaq kan bidra til å effektivisere driften i deres selskap.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en demonstrasjon i dag. Vi ser frem til å høre fra dere!.