Ønsker du å få din CV synlig for potensielle arbeidsmuligheter? Legg inn ditt navn og kontaktinformasjon nedenfor, og vi vil hjelpe deg med å opprette en brukerkonto på Naviaq. Dette gir deg muligheten til å registrere din CV, som deretter blir tilgjengelig for våre kunder som benytter Naviaq til å dokumentere sine arbeidsoppdrag.

Ved eventuelle spørsmål, nøl ikke med å kontakte vår support på følgende nummer: +47 922 71 000. Vennligst merk at ved å sende oss din kontaktinformasjon, gir du samtidig ditt samtykke til at ditt navn, kontaktinfo og CV kan deles med våre kunder ved forespørsel.

Ta det første steget mot spennende karrieremuligheter ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Derfor burde du registrere deg!

Når du registrerer deg hos oss, havner du i vår database over potensielle vikarer og kandidater til faste stillinger. Jo mer informasjon du sender inn til oss, jo bedre kan vi matche deg med potensielle arbeidsgivere. Du øker også sjansene dine for å få jobb ved å søke på konkrete stillinger.

Jobb der DU er best

Uansett om du ønsker å ta oppdrag eller å søke en fast stilling, vil du finne mange spennende stillinger hos oss. 

Vi forstår at din verdi går langt utover det som kan fanges på et CV. Vårt mål er å sikre at du finner en jobb eller et oppdrag som du trives i, og derfor ønsker vi å skape en grundig forståelse av deg og dine evner. Når du har registrert deg i vårt nettverk, vil vi aktivt foreslå stillinger som optimalt samsvarer med din kompetanse og personlige karakteristikker.

Registrer deg her

    Please prove you are human by selecting the cup.

    Trenger din bedrift flere ansatte?

    Trenger du en midlertidig ansatt, eller ønsker du hjelp til å rekruttere til en fast stilling? Uansett hva slags bemanningsbehov du har, er vi her for å hjelpe deg. Trenger du noen midlertidig i forbindelse med sesongsvingninger og prosjekter, eller en vikar i forbindelse med ferie, permisjoner og sykefravær? Eller trenger du hjelp til å rekruttere en ny kollega? Vi i Naviaq hjelper deg gjerne.