FULL OVERSIKT.

Med Naviaq får du en interaktiv kartløsning som gir deg fullstendig oversikt over dine lokaliteter og fartøyenes posisjoner. Du kan se all historikk på alt utstyr med rapporter fra både interne og eksterne kilder, inkludert bilder og videoer tatt med ROV. Dette gir deg en unik mulighet til å holde oversikt over den tekniske standarden på anlegget, flåten og båtene dine ved hjelp av sjekklister, varslinger, avvik og arbeidsordrer. Med Naviaq har du full kontroll på alt utstyret ditt og kan ta nødvendige tiltak i tide.

SÅ ENKELT.

Med Naviaq kan du enkelt planlegge arbeidsordre og serviceoperasjoner, samt dele planer og prosedyrer med både serviceaktører og utstyrsleverandører. Ved hjelp av Naviaq kan prosesser loggføres og dokumenteres «live», slik at du alltid har full oversikt over status på arbeidet.

HJELP MED FRISTER.

Med Naviaq kan du enkelt sette opp varslinger for dokumenter og utstyr som nærmer seg utløpsdato. Arbeidsordre vil automatisk bli opprettet ved loggføring av avvik eller når varslingsfristen er nådd. Med vår interaktive kalender kan du få full kontroll på alle tekniske arbeidsoppgaver og planlegge hvem som skal utføre hva og når. Dette gjør det enklere for deg å holde oversikt over dine serviceoperasjoner og sikre at alle oppgaver blir utført til rett tid.